Foreningernes Dag i Nykøbing Mors Roklub: Et mødested for mangfoldighed og engagement

dato

Nykøbing Mors Roklub er ivrigt klar til at åbne dørene for alle til Foreningernes Dag den 10. maj 2024. Dette årlige arrangement, der finder sted på Kirketorvet i gågaden Nykøbing Mors, er en glimrende lejlighed for foreninger fra hele øen til at vise deres alsidighed og tiltrække nye medlemmer.

Foreningernes Dag er mere end blot et møde; det er et fællesskabsskabende initiativ, der søger at samle folk fra alle samfundslag og aldersgrupper. Alle foreninger er inviteret til at deltage, og det koster intet at være med.

Formålet med arrangementet er at fremvise det rige og mangfoldige foreningsliv på Mors. Det er en chance for folk at møde ansigt til ansigt med forskellige foreninger, stille spørgsmål og lære mere om de aktiviteter, de tilbyder. Især håber Nykøbing Mors Roklub at tiltrække nye medlemmer, især unge, der måske endnu ikke er engageret i foreningslivet.

Med undersøgelser, der viser, at omkring 30% af unge ikke er engageret i foreningsaktiviteter, er Foreningernes Dag en vigtig mulighed for at vende denne trend. Det er en chance for at vise de mange fordele ved at deltage i en forening, fra fællesskab og motion til personlig udvikling og nye venskaber.

Nykøbing Mors Roklub har store forhåbninger til arrangementet. Udover at præsentere deres eget foreningsliv håber de især på at rekruttere nye unge medlemmer, der måske vil give ro- og kajaksporten en chance. Der vil være inriggere med besætning til rådighed ved sejlklubben, så interesserede kan prøve at ro en tur på vandet.

Derudover vil der være kajakopvisning ved sejlklubben for at vise de spændende aktiviteter, klubben tilbyder.

Foreningernes Dag i Nykøbing Mors Roklub lover at være en dag fyldt med fællesskab, mangfoldighed og muligheder. Det er en chance for alle at opdage de skjulte skatte i foreningslivet og måske endda finde deres nye passion.

Kilde: Margit Hovmøller