Da ulykken skete savnede Ole opbakning

Ole Flugt arbejder i hos Smart Lift i Nykøbing Mors
dato

”Pludselig hang jeg med hele min vægt i den ene fod”.

Sådan fortæller Ole, der for år tilbage kom til skade, da han arbejdede som hegnsmontør. En rulle nethegn faldt pludselig ned og få øjeblikke senere hang han ud over kanten på en ladvogn, mens foden hang fast under en palle.

Det resulterede i en kronisk forstuvning, 3 måneders sygemelding og et jobskifte. Efter ulykken kørte Ole selv en arbejdsskadesag, som Arbejdsmarkedets Erhvervssikring godkendte, men som de ikke ville give erstatning for trods næsten daglige smerter. 

Men helt så let ville han ikke give op, så han ankede afgørelsen og håbede at få opbakning fra den gule fagforening, han dengang var medlem af: 

”Det virkede som om, at min fagforening synes, det var irriterende, at jeg ville anke sagen. Jeg havde lidt en oplevelse af, at sagsbehandleren bare trykkede videresend på alle de mails, behandleren modtog, og at der ikke rigtig blev kæmpet for min sag”, fortæller Ole Flugt.  

I dag er Ole medlem af fagforening og A-kassen Metal Thy-Mors og arbejder som lagermedarbejder hos Smart Lift i Nykøbing Mors, hvor han også er blevet tillidsrepræsentant for 20 smede, montører og lagerarbejdere.

 Selvom han har accepteret, at han ikke kan få erstatning, har episoden været en øjenåbner. Han håber derfor, at han kan være med til at sikre, at andre ikke havner i samme situation som ham, og skulle det ske, håber han at andre får større opbakning.

”Jeg håber, at jeg kan få andre til at tænke over, hvilken fagforening de er medlem af, så de er sikker på at få den hjælp, de skal have, hvis de ender i samme situation som mig”, afslutter han.

Kilde: Metal Thy-Mors
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.