På søndag starter vejarbejde ved Glyngøre

Vejarbejdet forventes at stå på i tre uger. (Foto: Vejdirektoratet)
dato

Vejdirektoratet skal lægge ny asfalt på rute 26 ved Glyngøre, og den opgave bliver der taget hul på i weekenden.

Søndag 5. maj og tre uger frem skal Vejdirektoratet lægge ny asfalt på rute 26 – også kendt som Brovej – op mod Sallingsundbroen syd for Glyngøre.

Der er tale om en tre kilometer lang strækning, hvor asfalten er nedslidt og trænger til at blive udskiftet.

I samme ombæring vil Vejdirektoratet også udskifte slidlaget omkring rampekrydset ved Saugstrupvej/Viumvej et par kilometer længere mod øst.

Sådan foregår arbejdet
Den første opgave for Vejdirektoratets entreprenør bliver at affræse den gamle belægning, så der kan foretages eventuelle reparationer af bærelaget. Når det er gjort, kan man udlægge det nye slidlag og afslutningsvis påføre vejstriber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.   

Information til trafikanterne
For at være til mindst mulig gene for trafikanterne er arbejdet placeret i de sene aften- og nattetimer, hvor det vil starte op kl. 16.30. Eneste undtagelse er de såkaldte rejsedage (helligdage og ferier), hvor asfaltarbejderne venter til kl. 18.00 med at gå i gang.

I de perioder, hvor arbejdet står på, vil trafikken blive afviklet ved hjælp af signalregulering.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Kilde: Vejdirektoratet
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.