Nyt indkøbsnetværk styrker bilsalget hos CarPeople Mors

Kilde: CarPeople
Profilbillede
Simon Lunau
Annoncørbetalt

Værkstedskæden CarPeople har etableret et indkøbs- og finansieringsnetværk, og de nye muligheder kommer CarPeople Mors og ikke mindst de lokale kunder til gode.

Udvalget af nye og lettere brugte biler hos CarPeople Mors bliver i den kommende tid udvidet støt. CarPeople lancerer et helt nyt netværk, der gør det nemmere for medlemmerne at indkøbe attraktive biler til salg og leasing. Kæden fokuserer på nye og lettere brugte biler, som opkøbes via faste samarbejdspartnere. Bilerne bliver importeret fra andre EU-lande samt leasingselskaber og udlejningsselskaber.

– CarPeople skal være en totalløsning, og det indebærer, at vores medlemmer skal kunne imødekomme alle bilbehov, uanset om det er service, reparation eller en ny bil. CarPeople har netop indgået et nyt partnerskab med Dansk Motor Finans om afgiftsberegning. Derfor opfordrer vi alle medlemmer til at drage nytte af de attraktive samarbejdsaftaler, så de kan komme i gang med salg og leasing. Vi forventer et årligt salg hos kædens medlemmer på cirka 10.000 biler, forklarer Finn Thomsen, der er kædechef hos CarPeople.

Investeringen i bilsalgsaftalerne kommer sideløbende med, at CarPeople har øget antallet af medlemsværksteder fra 27 til 44 på blot et år.


Stor hjælp fra kædekontoret

Hos CarPeople Mors er der stor glæde over den lette adgang til salgbare biler.

– Udover at kunne tilbyde kunden biler til en skarp pris, kan vi på grund af de nye partnerskaber nu også hjælpe til med finansiering af bilkøb og værkstedsydelser. For vores virksomhed har samarbejdet med Dansk Motor Finans også store effektivitets- og omkostningsmæssige fordele, fortæller Kaj Højland, der er indehaver af CarPeople Mors.

Det styrkede bilsalg skal sikre CarPeople Mors i den skærpede værkstedskonkurrence.

 

Flere artikler