KUNSTSTOF KEMI SKANDINAVIA A/S: Kunststof-Kemi A/S søger økonomiansvarlig med sans for struktur og simplificering.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Efter 40 år hos Kunststof-Kemi har vores nuværende økonomiansvarlige Tove D. Jensen valgt at ville nyde sit otium fra udgangen af august 2024.

Derfor søger Kunststof-Kemi en økonomiansvarlig, som skal referere direkte til den administrerende direktør.

Kunststof-Kemi A/S fremstiller farve- og additivkoncentrater til den termoplastiske industri primært i Europa. Vores produkter anvendes til indfarvning af plastemner i et utal af varianter, f.eks. kan nævnes alle former for plastemballage (også til fødevarer), kunstgræs, tæppefibre, hygiejneartikler og meget andet.
Der afsættes cirka 10% i Danmark, hvorfor Kunststof-Kemi primært er en eksportvirksomhed med mange større internationale kunder, fortrinsvist i Europa, men der er kunder globalt.

Den rette kandidat befinder sig godt i en velfunderet produktionsvirksomhed og har flair for struktur og simplificering.

Kunststof-Kemi får som de fleste andre virksomheder flere administrative opgaver, hvorfor simple og effektive løsninger er essentielle. Det er afgørende for konkurrencekraften, at det administrative overhead ikke stiger i samme grad, som opgavemængden.

Derfor bør fokus lægges på at udvikle systemer, som kan håndtere både interne og eksterne krav, med begrænset arbejdsbyrde.

I de kommende år vil omfanget af bæredygtighedsrapportering stige i kraft af Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD-krav) fra EU.

En del af denne rapportering vil ligge i økonomiafdelingen, men der vil skulle arbejdes tæt sammen med alle dele af virksomheden om at løse opgaven bedst muligt.

Vi foretrækker en lokal kandidat, som kan se sig selv hos os i mange år fremover.

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer per uge, men der kan opstå travlhed ved blandt andet aflæggelse af årsregnskab.

Løn efter kvalifikationer. Vi forestiller os opstart omkring februar/marts 2024, så der er et overlap i ansættelsen, i forbindelse med årsafslutningen d. 30 april. Der vil løbende blive afholdt samtaler med interessante ansøgere og stillingen besættes, når vi finder den rette person.

 

For mere info om virksomheden, besøg vores hjemmeside www.kunststof-kemi.com.

 

Hvis du ønsker yderligere information om selve stillingen, så er du velkommen til at kontakte direktør Anders B. Olesen på: 91 23 05 66.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til info@kunststof-kemi.com og skriv økonomi i emnefeltet. - Undlad venligst personfølsomme oplysninger i din ansøgning (ex. CPR-nummer)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Morsø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

KUNSTSTOF KEMI SKANDINAVIA A/S, Ringvejen, 7900 Nykøbing M

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: info@kunststof-kemi.com

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5910343

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet